dilluns, 1 d’octubre del 2012

Silencis que parlen: EL REI DE L' ILLA

Hi ha silencis que diuen més que paraules. Per això hem triat aquesta gran animació de Raimondo della Calce titolada El rei de l' illa perquè és plena de silencis que parlen.
Aquesta versió és en italià i els subtítuls són en anglès però la qualitat del seus personatges  fa que s' entengui molt bé.



Gràcies a l' expressivitat dels personatges pots entendre molt bé les seves emocions i amb el truc de les ombres ens fa veure com evolucionen les seves relacions.

Resum: Un mariner pare d' un nen torna a casa després de molts anys, però no és la figura heroica que el nen havia imaginat sempre. És una persona encara millor.

Proposta: pregunta als pares o avis com jugaven quan eren petits. Segur que aprens jocs molt divertits. Abans no tenien tantes joquines atractives i sofisticades. Però tenien més temps per fer invents, cabanes, teatres, jugar al carrer amb la colla, i un munt d' emocionants experiències. 

Compartir moments amb aquells que ens envolten és un regal que supera a tota xarxa social, invent meravellós per a la llunyania però que ens pot aillar del dia a dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada