dimecres, 20 de juny del 2012

Paraules encreuades

Una de les propostes de GENMAGIC és fer el teu propi joc de Paraules encreuades. Si estàs començant a llegir busca algú que et doni un cop de mà. Quan l' acabis de muntar amb amics el pots intercanviar. Tot això fa rumiar perquè les paraules han de quadrar, i una bona estona pots passar.

Si vols practicar abans de començar, aquí tens els Mots encreuats de Emília Alcaraz. A partir d' imatges numerades has d' endevinar les paraules proposades. Que et diverteixis.

divendres, 8 de juny del 2012

Diccionari audiovisual

Aquest  diccionari audiovisual del Govern de les Illes Balears us serà molt útil. Té un munt de paraules, cadascuna amb la seva il·lustració i amb la seva pronunciació. Les paraules estan agrupades per temes o categories i així us serà més fàcil trobar-les.



Un cop domineu la lectura de les paraules us podeu animar a fer les vostre pròpies frases. Podeu començar amb el verb hi ha que permet fer un munt de senzilles frases amb el titol del grup i cadascuna de les paraules. Per exemple amb les paraules de la imatge: Al carrer hi ha una bicicleta. En cada grup de paraules us anirà bé un verb diferent però en general servirà per totes les paraules del grup.

dimecres, 6 de juny del 2012

Concentració

Aquesta nena tan menuda ens dóna una lliçó de concentració en aquest vídeo fet a l' escola The Baan Dek Montessori.

 

Sovint és més efectiu crear un ambient adequat i creure en el resultat que no pas les estratègies més sofisticades. Per molt que es desenvolupin les noves tecnologies no oblideu les eines de sempre com pot ser aquest mosaic de paper on la nena a més de passar-ho bé, adquireix confiança en les seves mans i en si mateixa.

dissabte, 2 de juny del 2012

Clasificació invertebrats

Quan som petits i observem o juguem amb els bitxos o bestioles dels prats o de les platges, se' ns plantegen un munt de dubtes que no entenem fins que som més grans i estudiem les classificacions dels animals invertebrats.
Sovint els mateixos adults dubten quan han de contestar a les preguntes dels menuts perquè ja no recorden quan ho van estudiar. Per això us recomanem la Pàgina de l' Angel on trobareu moltes informacions interessants.


divendres, 1 de juny del 2012

Llum i color

Els nens es mereixen el millor perquè a tot hi posen il·lusió. Mireu les seves cares en aquestes activitats on es juga amb la llum i el color. Es van organitzar a l' escola Maestro Tarrazona del Puerto de Sagunto i Pezenelagua ens les recull en aquest alegre vídeo.



Animeu-vos a inventar les vostres pròpies formes i divertiu-vos ballant amb la llum i el color.